31 oktober 2022: uitwisselingsbijeenkomst 'Samen beslissen in de praktijk' (online)

887 keer bekeken

Begin

31-10-2022 om 15:30

Einde

31-10-2022 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Het programma Uitkomstgerichte Zorg organiseert op maandag 31 oktober 2022 een online uitwisselingsbijeenkomst 'Samen beslissen in de praktijk'. Tijdens deze bijeenkomt staat het praktijkvoorbeeld van het Deventer Ziekenhuis centraal.

Verdieping en uitwisseling

In het Deventer Ziekenhuis hebben ze met een literatuur- en veldonderzoek de factoren in kaart gebracht die samen beslissen bevorderen en belemmeren. Dit vormde de basis voor een eigen training voor medisch specialisten en verpleegkundigen.

In deze uitwisselingsbijeenkomst 'Samen beslissen in de praktijk' deelt Angeline Verbrugge, adviseur Kwaliteit en Veiligheid, highlights uit het onderzoek en vertelt ze hoe zij inhoudelijk de scholing en implementatie vormgaven. Tot slot zoomt ze in op de rol van kwaliteitsadviseur in de implementatie. Naast de presentatie van het praktijkvoorbeeld is er ruimte voor vragen en gaan we in kleinere groepjes uiteen voor verdieping en uitwisseling.

Voor wie?

Ben jij een projectleider of programmamanager die bezig is met het implementeren van samen beslissen? Of ben jij een zorgprofessional die aan de slag is of wil met samen beslissen in de praktijk? Meld je dan aan via het formulier! Voor vragen over deze bijeenkomsten kun je contact opnemen via e-mail met FiriĆ«l Suijker.

Cookie-instellingen