Submenu

Aan de slag

Laat je je graag inspireren of kun je wel wat tools gebruiken om het proces van Samen Beslissen in de praktijk te brengen? Kijk dan vooral in onze toolbox voor hulpmiddelen op dit gebied. 

Direct aan de slag

Vragen?

Jan de Boer

Doorlopend nieuwe informatie

Op dit platform verschijnt doorlopend nieuwe informatie. Heb je zelf informatie voor de toolbox, of andere nuttige informatie om te starten met uitkomstgerichte zorg in de praktijk? Laat het ons weten!

Documenten

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Documenten","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"7","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-folder","topn":"10","orderBy":"contentPage_dateVisible ASC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"220008"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Cookie-instellingen